14 December 2010

O Christmas Tree

All over the city, shopping complexes are painted with red, green and golden themed ornaments and decor.
It's Christmas!!
Having read Chegu Carol and few other bloggers on their Christmas preparation makes me wonder if i should put up a Christmas tree at home. 
Anyway..if i really decided to put up one.. i hope its going to be something like..
THiS:
nyehehehehe..nda la ba giant sangat mcm ni. mana la muat rumah ku yg kici.
but the idea of decorating a Christmas tree with teddy bears???
o wow..its my first time seeing this.
Cantik kn.
ok ok..hehe..where can you find this Christmas tree?
It's standing perfectly at the Karamunsing shopping complex.
Lama da tak jalan2 di sana..sekali masuk ..
i was really2 amazed.
This is truly unique.
O yes. And you can walk underneath the tree as well. 
Look at that.
The Christmas tree is actually combined with a few nicely decorated stalls ..so the tree is like a gigantic roof top. Simply woW.
hmm..i think i know what i need now.
(^_^)
nc says: sebenar nya.. persediaan utk hari Christmas yg sebenar adalah terletak dlm hati kita. itu yg paling penting kn. Christmas adalah peringatan utk kita ttg Kasih dan mengapa kita di lahir kn. (eseh...be khutbah laini..)
Tapi.. kalau ada hiasan2 sampingan.. tambah meriah.. hehe.. aramai tiiiiii (^_^)

15 comments:

Just said...

cute pulak kan teddy gantung2 d xmas tree... btw, d mana ni?

nc said...

Just:
cantik kn :) di karamunsing ni :)

minsulod said...

hi nc,
creative juga dorang decorate tu xmas tree kan...u should have one (xmas tree) to be put up...bole lah tambah tu christmas spirit.. :)Thanks for sharing.

chegu carol said...

ahhhh gitu pula durang buat the decor this year. i was waiting for karamunsing pnya decor jg tu cos last time when they did the snow theme cantik betul...gotta head there this weekend.

ya, that is another nice xmas tree theme - toys xmas tree theme. beli saja teddy bears in different sizes terus buli sudah decorate xmas tree ko nc :)

nc said...

minsulod:
ya, kreatif o kn.. trus mcm sa pun mau tiru2 ni hehehe..mm harap2 ada krismas tree la betu2l ni di rumah :)

Chegu Carol:
mcm smua shopping complex betanding2 siapa punya christmas tree paling hebat o kn.. hehe
mmm..kalau bukan teddy bear.. sa mau hias guna patung2 miaw laini..hehe aiseh..
krismas tree pun blm ada ba.

zoi said...

wah..cantik la. Karamunsing kalau nda silap sia memang dr dulu selalu terlebih cantik christmas decor diorang berbanding shopping complex yang lain.

SJB AKA SUE J-B. said...

Kena beli banyak banyak teddy bears lah kan :).

gunsirit said...

nice Christmas tree...given an idea of how to decorate mine..kasi gantung2 tajau..buli kaitu? Heeeeee

ArMs said...

Wa this year the Christmas tree didn't dissapoint o... :P

StellaClaire-Richard said...

waaaaaaaaa.... christmas trees everywhere...

Kris and Nadia said...

Yeay :D semart kan d karamunsing tu :D hauhua.. siok2 :) kalu jatuh dua ka tiga tu teddy tu mmg ada org p sambut tu..hehe

Santafire said...

wow, beribu-ribu teddy OwO

StellaClaire-Richard said...

ya sya ada nmpk hari tu sana Karamunsing..tp nda sya terambil gmbr hehe

Ida Athanazir said...

merry christmas to you!
best cuti.. ada cuti kah?? :p

ms d33 b33 said...

nice ... ;p

 
Yours Sincerely..nc © 2008. Template Design By: SkinCorner