17 May 2010

Sexy CooL Him

Siapa lagi niiii..


don't u recognize this guy?
(^_^)





Yep.


Step aside datuk,, i need to get his autograph.
Haha..

Gorgeous ,
n did u see how he ruled the court?


nc says: im not a badminton junkie. Not until i saw him played. hehe

13 comments:

Stella O.K. said...

Lin Dan ni kan...hehehe!

rahma said...

OMG.... Ling Dan kaini??? hahahaaa... now we can see a diff side of him kan... blh jd model oooo
**hbs la sa klu my hubby read this comment ;p

Ervina said...

lol... i tot u sokong chong wei?? :)

nc said...

Stella: yep.. Lin Dan!!! :)

Rahma: thats wat i tot juga..haha

Kris and Nadia said...

mcm sya mau tampar c Lin dan..haaha... sori to say :) oopss :)

memeljoan said...

Eeee nc, ko suka c lin dan? tulungggllaaaa...sa tidak minat dia...tembirang, eksen, minta puji...orang lain pun menang tp xlah se'eksen' dia...muahahah, sori..not interested...kahkahkah

nc said...

ervina: LCW.., nda la. he reminds of some bad*ss i really love to kick haha - muka dia ba, serupa,

nadia n memel: hahaha..sabar korang ging..nda sa tau apa2 pasal personaliti or character dia ni..i just think he's cute. hehe..
o..si memel,,ni msti yg pasal dia buka naju time kasi kalah si datuk tu kah? hehe..sabar korang ging..hehe

SJB said...

Cara bergambar tu bah, sexy juga kekeke.

nc said...

SJB: ya bah, dgn reket bedmintun kunun..haha :)

♥ AnnieMing ♥ said...

Haha.. Another LCW fan is here :p Kalau dari rupa, LD la juga yang menang.

Angel said...

Aisehmen. Lin Dan :)

Alviana said...

Baru la sy perasan hensem pula dia ni.. hehe.. nice blog u have :)

nv said...

Annie: ko tau napa sa nda minat si datuk tu..muka dia bah..sama mcm tu penjaat di opis kami dlu..haha..smpai dia perasan dia si datuk. tuuuuukoiii

Angel: hehe..thats him..sa rasa..bleh jadi model juga kn..

Alviana: thnks for the comment ya.. hehe..sa pn baru perasan mcm mn rupa ni org..:)

 
Yours Sincerely..nc © 2008. Template Design By: SkinCorner