12 May 2011

Macam Macam

 My feet is swollen..but my heart and mind is oh so passionate about The Borneo Blog Shop activity..hehe
what to do..


ok..as promise, of the macam2 stuff that will be on sale in the blog shop..
here's a sneak peek..

dan..tahu ka anda..blog shop kecil ku ini juga dengan sukacita nya menjemput teman2 blogger mahu pun ANDA yg sedang membaca post ini untuk menjadi salah seorang PENGIKLAN di blog shop ku itu..secara percuma..pada masa2 terdekat ini.
eh..? 
If you have things/ services you want to sell..advertise at my blog shop. gitu ba..hehehe
apa sja? apaaaaaaa sja...asal kn.. halal dan sah di sisi undang2 :)

FREE kau bilang kah tu? 
O O boh..free..pada ketika ini.
Cuba kau klik dlu ba itu gambar di atas.. supaya sa bleh kasi terbang kau ke sana..n kau bleh baca2..hehe..
palan2 a..

oya..wanna see my swollen feet?
atukkkoi...not a sight to behold..but..:) siapa2 ada tips2 mengurang kn..bengkak2 kaki ku yg makin inda comel ini.. kasi share2 a.. :)

3 comments:

StellaClaire-Richard said...

wow..nanti la kalau sya ada iklan2 kunun sya kasi masuk d blogshop ko..

waaa.. punya bengkak kaki ko nc.. Berapa minggu suda ko skrg?.. 27 weeks? or 28 weeks?.. Mcm sya ingat kita punya berdekatan ja ba tu kan..mcm selang 2 minggu kan..

germaine said...

besar jg bngkak kaki ko tu kan.. klau pkai stokin pun sama jg gtu ka tu??
take care arr nc..!~ ^^

Wyne @ Mouren Mauve said...

Bulih tahan juga bengkak ko ni, nc. Tapi tiapa, yang penting ko tiada sakit2 lain mcm darah tinggi or diabetes..hehe!

Take care and see you soon (^^)

 
Yours Sincerely..nc © 2008. Template Design By: SkinCorner