25 October 2009

One Month

..it used to be 12 months..
..11 months (bulih guyang kaki lagi)
..10 months (..guyanggg..)
..9 months (guyang smbil buat keja)
..8 months ( guyang2 juga ba, tpi kaki tgn..keja)
..7 months ( guyang sini..guyang sana..jn lupa appoinment n sbgai ny)
..6 months (huhu..ok, guyang kaki pelan2 sda)
..5 months (ermm..ok bos, kalu mo guyang kaki..skijap2 ja)
..4 months (wow..bah, guyang ba,, nanti tension pla)
..3 months (orait, smbil guyang kaki, smbil rileks sikit..nanti stress)
..2 months (..gu..y..jarang2 sda k,, kc siap benda yg blm)
..1 month ,


..OK ba. everything almost done.
..just waiting for the right time to send out the invitation card n do the church songbook copies.
..yg len2..is just waiting to fall into position.heheh..



Photobucket

nc says: God bless us. Amen.

9 comments:

memeljoan said...

Uii nanc...bila gia ko kawin? jangan2 sama date kawin kita ni tau coz sa pun tinggal 1 month lagi...

nc said...

hi memeljoan,, mcm sama kn,, heheh..

Dr.Dodon said...

owh dkt suda tu.. leleks ah.. jgn stress2..

♥ AnnieMing ♥ said...

hehe.. bah skrg macam tda masa guyang kaki suda, byk mau buat.. hehe.. bagus berabis dulu buat kerja skrg, baru ada chance utk rehat few days b4 d wedding.. ;)

Kris and Nadia said...

Alah, kalu sama amcm mau pigi ni? hihi.. but nda sama baitu, mau tinguk lu kad kamurang ni... hihi :)

Ervina said...

huhu... jangan tension ya... buli tu... 1 bulan lagi. lama lagi tu. kita ikut "saat", hehe

nc said...

dr dodon: thank u doc, hehe..ni la ni,, mau kasi tenang2 fikiran dlu :)

annieming: ya o,, susah susah ni kaki mo beguyang ni,, sb ada keja lagi msti mau kasi siap huhu

nadia: hehe..mcm inda sama ba juga,, ko datang a nanti..:)

ervina: kadg2 pndai stress juga ni,,,susah ba.haiii...

belleOFranau said...

hahaha..sy pun still got 7 months to go..tapi betul2 masi berguyang2 kaki ni...

kuai said...

wah.. almost..^_^ God bless both of u!..:)

 
Yours Sincerely..nc © 2008. Template Design By: SkinCorner