27 July 2011

Wordless Wednesday :)



My first attempt on Wordless Wednesday.

(^_^)

"Tingu kucing2 sa tidur.."

7 comments:

StellaClaire-Richard said...

wow..cute gia kucing ko ni NC..aduii

nc said...

Stella:
iya ba.. itula gerigitan sa tingu slu..
nasib ja skg ni inda boleh pigang2 kucing kn..

Rahma said...

hehehee... mcm rmi yg buat tajuk ni kan. c Nad pun tajuk ni jg tp gmbr bb Khloe n her hubby :)

yayyyy ya, am glad we didn't really let him 'go. we decided to let our meme' go, luckily dia berani kluar dekat2 rmh jak n came back to sleep and had his meal :) and last night he was sleeping wif us (me, hubby n bb Said) on the same bed. rindu oo mo tdr sm dia heheee...

so cute ooo ur cats!! yg satu sm mcm color our meme'... I remember one of my readers said meme' mcm lembu new zealand hehehee

btw, tggu hr sdh ko kan... be relax n cool ya. jgn stress2. Hope we can come n visit u after delivery since I missed ms c Nad and Clair dulu :) u take care ya...

Anonymous said...

Doii Dogo! Punya cute! Tu anak tingau siam kana adopt dr SPCA kah tu?

Armstrong said...

Meoww meoowww... ;D

Ala nda nampak muka tingau di bawah tu :P

nc said...

Rahma:
:) yep was so happy to see u still have the cats..
bah, harap2 smua ok nanti kn..menyanyi dlu sa lagu 'menghitung hari' ni..hehe

Anonymous:
:) tidak,, smua anak kucing kami

Armstrong:
haha..ya ba..kana impit si siam kn

kay masingan said...

nc ini adik beradik si bambi dan si gitom kah ni? comelnya

 
Yours Sincerely..nc © 2008. Template Design By: SkinCorner